'Turken niet in staat optie te lichten: verdediger keert terug naar Standard'

  'Turken niet in staat optie te lichten: verdediger keert terug naar Standard'

  Gepubliceerd: dinsdag 15 mei 2018 om 15:45di 15-05-2018 om 15:45

  Milos Kosanovic keert aan het einde van dit seizoen terug bij Standard. Het Turkse Göztepe, dat Kosanovic momenteel huurt, had tot 15 mei de mogelijkheid om een optie te lichten, maar ziet daar van af. Dat meldt La Dernière Heure.

  De 27-jarige Kosanovic opende het seizoen nog wel bij Standard, maar het sluiten van de deadline trok hij alsnog naar Göztepe. Kosanovic is bij de nummer zes van Turkije na een moeizame start uitgegroeid tot een onbetwiste basisspeler. Göztepe wilde de centrale verdediger dan ook graag voor 1,5 miljoen euro defenitief overnemen. De subtopper lijkt echter niet genoeg financiële middelen te hebben om bedrag om tafel te leggen. Een transfer is daarmee in de baas.

  Het nieuws is voor Kosanovic waarschijnlijk een flinke teleurstelling, want hij hoopte langer bij Göztepe te blijven. Hij keert dus nu terug naar Sclessin waar hij nog een contract voor twee seizoenen heeft. Het is echter onduidelijk of hij nog wel een toekomst heeft bij de Rouches, waar hij mede door een gescheurde kruisband weinig in actie kwam tijdens de vorige jaargang.

  Plaats een reactie

  vhynnor +93
  dinsdag 15 mei 2018 om 16:00
  Zoals ik reeds al zei:
  KV Mechelen moet hem huren. Het waren daar ook zijn beste jaren.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +17434
  dinsdag 15 mei 2018 om 17:45
  Kan bij menig Belgische club wel van pas komen als linksvoetige verdediger.
  Vind ik leuk
  dinsdag 15 mei 2018 om 17:59
  Kosanovic is net iets te goed om weg te kwijnen bij een tweedeklasser. Misschien moet hij maar vol voor zijn kans gaan bij Standard nu hij een volledig seizoen blessurevrij kon spelen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws