OFFICIEEL: De Camargo keert terug op de Belgische velden

OFFICIEEL: De Camargo keert terug op de Belgische velden

15-05-2018 15:21
16

De transfer van Igor de Camargo naar KV Mechelen is in kannen en kruiken. Mechelen kondigt via de officiële kanalen vol trots zijn komst aan. 

Het binnenhalen van de 35-jarige De Camargo is niet zonder slag of stoot gegaan. Malinwa aaste al maandenlang op de negenvoudig Rode Duivel, maar het Cypriotische APOEL Nicosia wilde de aanvaller niet laten gaan tijdens de wintermercato. Het contract van De Camargo loopt echter op 31 mei af, waardoor hij vanaf dat moment vrij is om te vertrekken. De Camargo was duidelijk over de interesse van KV Mechelen en na het opnieuw winnen van de landstitel, besloot hij een overeenkomst voor twee seizoenen met Mechelen te sluiten.

Eerder kwam de Belg met Braziliaanse roots onder meer uit voor KRC Genk, Standard, Borussia Mönchengladbach en Hoffenheim. Nu keert hij dus terug naar ons land. Het afgelopen seizoen was hij bij APOEL Nicosia nog goed voor liefst 18 goals in 36 optredens. KVM hoopt dat De Camargo met zijn ervaring en goals een grote bijdrage kan leveren aan een snelle terugkeer naar de Jupiler Pro League.