'De Camargo ondergaat medische testen, terugkeer naar België wenkt'

  'De Camargo ondergaat medische testen, terugkeer naar België wenkt'

  Gepubliceerd: dinsdag 15 mei 2018 om 13:15di 15-05-2018 om 13:15

  Igor De Camargo keert op zijn 35e terug naar het Belgische voetbal. De gewezen Rode Duivel verlaat Apoel Nicosia om bij KV Mechelen aan de slag te gaan. De transfer wordt normaal gezien snel helemaal afgerond.

  De Brasilo-Belg keert na enkele jaren terug naar ons land. In het verleden speelde De Camargo voor onder meer Racing Genk en Standard. Nu gaat hij volgens Het Nieuwsblad aan de slag Achter de Kazerne.

  De 25-jarige aanvaller is zijn neus voor doelpunten duidelijk nog niet verleerd, want bij Apoel – waar hij met zijn team landskampioen werd in Cyprus – was hij dit seizoen goed voor maar liefst achttien doelpunten. Met zijn goals had De Camargo een groot aandeel in de titel.

  Einde contract
  Aangezien het contract van de voormalig Rode Duivel in juni afloopt, tekent hij transfervrij bij KV Mechelen. Zijn doelpunten moeten Malinwa snel terug naar Eerste Klasse brengen. In principe wordt de transfer dinsdag nog afgerond. Op dit moment legt hij zijn medische testen af bij Malinwa

  Plaats een reactie

  dinsdag 15 mei 2018 om 15:19
  Ik vergeet nooit van mijn leven die belangrijke goal van De Camargo in de 92ste minuut van de heenwedstrijd van de "relegation" in Duitsland voor Borussia Mönchengladbach tegen VfL Bochum. De 1-0 in de heen met de 1-1 in Bochum was voor BMG genoeg voor "Klassenerhalt".
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws