Teodorczyk krijgt er flink van langs: ''Niet de goeie voeten voor Anderlecht''

Teodorczyk krijgt er flink van langs: ''Niet de goeie voeten voor Anderlecht''

15-05-2018 12:33
20

Jan Mulder is misschien we de grootste criticus van Anderlecht. De clubicoon heeft ook de nodige aanmerkingen op spits Lukasz Teodorczyk. 

Mulder is verrast over de populariteit van de Pool. ''De fans van Anderlecht willen nu vechters zien, meer dan technici, krijg ik de indruk. Teo mist op een gegeven moment alle open kansen en blijft toch de lieveling van de harde kern. Vreemd. Persoonlijkheid heeft hij wel, maar niet de goeie voeten die hij als spits zou moeten hebben,'' oordeelt Mulder in Knack.

De voormalige topspits van paars-wit is ook geen fan van de persoon Teodorczyk. ''Teo is een bijna onsympathieke figuur, gesloten, geeft geen interviews'', aldus een Terwijl je dat net wél moet doen'', aldus een kritische Mulder. ''Je bent niet alleen spits van Anderlecht, maar ook een uithangbord van je club. Je moet toch een klein beetje representatief zijn voor je vereniging. Doet ie allemaal niet. En toch is ie geliefd. Misschien is hij wat iedereen graag wil zijn: onuitstaanbaar, doen wat je zelf wilt, cultfiguur zijn.''

Lees ook: Dramatische cijfers: 'Zwakste leerling van de klas bij Anderlecht'