Slecht nieuws voor Courtois?: 'Europese topclubs jagen op Donnarumma'

Slecht nieuws voor Courtois?: 'Europese topclubs jagen op Donnarumma'

Gepubliceerd: dinsdag 15 mei 2018 om 12:05di 15-05-2018 om 12:05

De Italiaanse krant Corriere dello Sport meldt dat Gianluigi Donnarumma in de belangstelling staat van diverse Europese topclubs. De doelman van AC Milan geniet interesse uit de Premier League en Ligue 1.

Het gaat volgens Corriere dello Sport om Liverpool en Paris Saint-Germain, maar ook Real Madrid zou nog altijd geïnteresseerd zijn. Dat zou slecht nieuws kunnen zijn voor Thibaut Courtois, want de Spanjaarden zijn ook geïnteresseerd in de komst van de Rode Duivel. Milan staat voor een lastige situatie. De club speelt volgend seizoen weer geen Champions League en moet volgend seizoen wellicht spelers verkopen om gaten in de begroting te dichten.

Donnarumma vertegenwoordigt een hoge transferwaarde en zou de club veel geld op kunnen leveren. Milan is bereid om te luisteren naar biedingen vanaf 65 miljoen euro.

Milan rekent er echter niet op dat Donnarumma vertrekt, zo laat een woordvoerder aan de krant weten. "Als er een speler naar ons toekomt met het verzoek om te vertrekken en een club doet een redelijk bod, kunnen we erover praten. Maar Donnarumma heeft nooit gezegd dat hij wil vertrekken. We willen niet op de zaken vooruitlopen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws