UPDATE: Club Brugge legt officieel datum en locatie van titelfeest vast

UPDATE: Club Brugge legt officieel datum en locatie van titelfeest vast

16-05-2018 14:50
7

In Brugge zijn ze volop bezig met de voorbereidingen van hun titelfeest. De eerste festiviteiten werden al ingezet na het gelijkspel op Standard van zondag. Het echte feest volgt nog.

De datum van het feest lag al langer vast, Pinkstermaandag, 21 mei. Daags na de wedstrijd tegen AA Gent. De spelers worden dan feestelijk onthaald op de Grote Markt. De spelers zouden niet op bootjes de stad binnenvaren, maar wel worden binnengereden op een open spelersbus.

Ook bij Club Brugge zelf bevestigen ze dat er wellicht opnieuw voor een open spelersbus gekozen zal worden. "Twee jaar geleden hebben we dat ook zo gedaan. We kozen toen voor een bus, omdat ze het jaar voordien in Gent al voor bootjes hadden gekozen. Wellicht kiezen wij ook dit jaar voor een open spelersbus. Maar er ligt nog niks vast, want niks staat op papier", aldus Kirsten Willem, woordvoerder van Club Brugge.

Update 16/05, 14.50: Via Twitter heeft Club Brugge woensdag officieel laten weten dat het titelfeest maandag 21 mei gaat plaatsvinden. Op de markt in Brugge zal er gevierd worden.