Pech voor Anderlecht: 'Nederlandse topclub denkt aan Edmilson van Standard'

Pech voor Anderlecht: 'Nederlandse topclub denkt aan Edmilson van Standard'

15-05-2018 06:47
9

Bij RSC Anderlecht droomt men van de komst van Edmilson Junior, maar de kans dat de Standard-speler deze zomer de overstap maakt naar Brussel is klein. Volgens Voetbal International is Edmilson in beeld bij PSV. Daar kan hij de opvolger worden van Hirving Lozano, die na één seizoen Eindhoven al lijkt te verlaten. 

Meerdere clubs, waaronder PSV, volgen de verrichtingen van de 23-jarige Edmilson. Edmílson maakte vooral indruk in de Play-Offs. Hij scoorde als linksbuiten in negen wedstrijden al zeven keer en gaf drie assists. 

Edmílson werd maandagavond door zijn collega's verkozen tot op twee na beste speler van de Belgische competitie, achter Hans Vanaken en Ruud Vormer. Hij heeft nog een contract voor één seizoen, maar ontving al een sterk verbeterde aanbieding. De verwachting is dat geïnteresseerde clubs diep in de buidel moeten tasten. Dat lijkt PSV alleen te doen als Hirving Lozano of Steven Bergwijn vertrekt.

Met name de Mexicaan kende een goed seizoen bij de landskampioen. In aanloop naar het WK in Rusland weet hij de interesse al op zich gericht door gerenommeerde clubs in grotere competities.