Rode Duivels kijken mogelijk drie spelers van AA Gent in de ogen

Rode Duivels kijken mogelijk drie spelers van AA Gent in de ogen

Gepubliceerd: maandag 14 mei 2018 om 20:30ma 14-05-2018 om 20:30

Op de selectie van de Rode Duivels moeten we nog wachten, maar twee concurrenten van België hebben wel al een selectie prijsgegeven. AA Gent heeft sowieso drie spelers in de poule, maar Hamdi Harbaoui heeft het niet gehaald bij Tunesië.

De bondscoach van Panama heeft voorlopig 35 namen opgelijst voor het aankomende WK. Daar zitten twee Gentenaars bij: Ricardo Avila en José Luis Rodriguez. Opvallend genoeg hebben die twee geen enkele speelminuut verzameld bij AA Gent. Ze zitten nog in de beloftenkern, maar kunnen mogelijk wél naar het WK voor hun land.

Nog bij AA Gent raakte eerder al bekend dat Dylan Bronn geselecteerd is voor Tunesië. Een opvallende afwezige is Hamdi Harbaoui. Die is goed op weg om zelfs topschutter te worden in de Jupiler Pro League, maar dat kon bondscoach Nabil Maaloul niet overtuigen.

Plaats een reactie

maandag 14 mei 2018 om 20:44
Altijd dat gezever over die trainers, laat ons niet lachen, die willen allemaal winnen. Het zijn de spelers die het moeten doen. Voetbal is een spel en hou het zo eenvoudig mogelijk. Scoren bij de tegenstrever. En geen tegendoelpunt incasseren. Uit kijken naar nieuw talent en doelpunten maker.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws