'Sa Pinto kan Standard Luik verlaten voor avontuur in Franse competitie'

'Sa Pinto kan Standard Luik verlaten voor avontuur in Franse competitie'

Gepubliceerd: maandag 14 mei 2018 om 18:40ma 14-05-2018 om 18:40

Ricardo Sa Pinto pakte dit seizoen de Beker met Standard en zal de competitie hoogstwaarschijnlijk afsluiten als tweede. Toch lijkt het vast te staan dat de Portugees volgend seizoen geen trainer meer is bij de Rouches.

Het bestuur van de Luikse club heeft zijn zinnen immers gezet op een terugkeer van Michel Preud'homme. Maar Sa Pinto kan meteen een aanbieding krijgen om in een andere competitie aan de slag te gaan. Volgens Presse Ocean is hij immers één van de kandidaten om Claudio Ranieri op te volgen bij FC Nantes.

Het Franse medium meldt dat Sa Pinto samen met Jocelyn Gourvennec op het verlanglijstje staat bij de Franse traditieclub. Opvallend feit: ook Michel Preud'homme werd vorige week gelinkt aan de vacante positie bij Nantes

Lees ook: Verrassing in de maak? 'Preud'homme kan opnieuw kiezen voor Frans avontuur'

Plaats een reactie

maandag 14 mei 2018 om 20:58
Preud'homme...hij die van zichzelf vindt dat hij alles van voetbal kent en de journalisten en ananlisten die zijn tactiek niet snappen...die vindt hij maar niets. En het is niet dat Preud'homme zo'n verschrikkelijk goed rapport kan voorleggen als trainer. Kijk naar Leko, waar Preud'homme faalde, heeft hij toch de ploeg weet op de rails gekregen.
Vind ik leuk
dakcota +4482
maandag 14 mei 2018 om 21:35
ze staan 1/1 wat betreft titels mety club hoor. MPH deed het ook in zijn eerste jaar dacht ik?
Vind ik leuk
maandag 14 mei 2018 om 23:40
Ik vind dat men MPD ZIJN sabbat jaar insereniteit moet laten genieten. En hij zal wel zeggen wat hij gaat en waar hij wat gaat doen. Dat gedoe hele tijd door... werkt fameuze op.mijn zenuwen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws