Zulte Waregem eist duidelijkheid van Pro League na faillissement van SK Lierse

Zulte Waregem eist duidelijkheid van Pro League na faillissement van SK Lierse

Gepubliceerd: maandag 14 mei 2018 om 17:36ma 14-05-2018 om 17:36

De wedstrijd tussen Zulte Waregem en SK Lierse van aanstaande vrijdag zal niet doorgaan. Door het faillissement van Lierse kan de partij uiteraard niet doorgaan. 

De laatste groepswedstrijd in Play-off 2A van aanstaande vrijdag tegen Lierse SK gaat niet door. Dat bevestigde de curator van Lierse aan Zulte Waregem. Maar de schrapping van de Pallieters zorgt voor nog andere problemen. Zulte Waregem eist dan ook duidelijkheid van de Pro League.

"CEO Eddy Cordier eist duidelijk van de Pro League omtrent de topschutterstitel van Hamdi Harbaoui, die één wedstrijd minder zal spelen dan zijn concurrenten, en de schorsing van Sander Coopman (één speeldag na de rode kaart op het veld van OH Leuven, Essevee gaat wel in beroep)", staat te lezen op de website van Essevee.

Plaats een reactie

Roach +2281
maandag 14 mei 2018 om 17:45
Ik weet niet of de finale van PO 2 in een heen- en terugmatch wordt afgewerkt, maar ik denk dat Harbaoui zelfs meer matchen kan spelen dan zijn concurrenten. Of het moest zijn dat die cijfers niet meetellen natuurlijk.
Die schorsing misschien best gewoon laten wegvallen dan. Zulte treft geen schuld in het faillissement van Lierse, dus zie ik niet in waarom zijn een speler zouden moeten missen in de finale die er anders sowieso bij geweest was.
Vind ik leuk
Brubru +4033
maandag 14 mei 2018 om 18:41
De teller voor topscorer wordt gestopt na 40 speeldagen.
Vind niet dat ZW hier moeilijk moet doen. Ze kunnen ook Anderlecht vragen waarom hij daar weinig speelde.
Chevalier speelde sowieso bijna 15 matchen meer.
De schorsing van Coopman is iets anders.
Vind ik leuk
Roach +2281
maandag 14 mei 2018 om 19:02
Ah oké, dacht dat de finales ook meetelden.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws