Manchester City deelt zevenjarig contract uit na indrukwekkend debuutseizoen

Manchester City deelt zevenjarig contract uit na indrukwekkend debuutseizoen

14-05-2018 08:23
2

Manchester City heeft nog lang niet genoeg van doelman Ederson. De Braziliaanse doelman heeft zondagavond een nieuw contract ondertekend dat hem nog jarenlang bindt aan de Engelse landskampioen.

De 24-jarige Ederson lag al vast tot de zomer van 2023, maar plakt er twee extra jaren aan vast. De eenmalig Braziliaans international kwam een jaar geleden voor veertig miljoen euro over van Benfica en heeft tijdens zijn eerste Premier League-seizoen grote indruk gemaakt. De doelman imponeerde met zijn uitstekende meevoetballende kwaliteiten en wist in 36 competitieduels liefst zeventien keer de nul te houden.

"Ik ben ontzettend blij dat ik mijn nieuwe contract kan ondertekenen. Ik hoop dat ik het vertrouwen van de club terug kan betalen en dat ik de fans gelukkig kan maken", laat Ederson weten in een eerste reactie. De doelman heeft grote dromen. "Ik wil alles winnen wat er te winnen valt. De Champions League is een speciale competitie voor ons en het is mijn droom om die te winnen met een Manchester City-shirt aan."