Simons praat over toekomst bij Club Brugge: Gaan rond de tafel zitten

Simons praat over toekomst bij Club Brugge: "Gaan rond de tafel zitten"

13-05-2018 20:59
4

Timmy Simons had dit seizoen een andere rol bij Club Brugge, maar zijn blijdschap is er niet minder om. Het is al zijn zevende titel als speler... en zijn laatste.

Simons is bijzonder blij dat hij dit mag meemaken. "We hebben dit seizoen keihard gewerkt. In de normale competitie staken we er met kop en schouders bovenuit. Je weet dat Standard lastig kan zijn, als je dan de duels niet wint heb je het moeilijk. We hebben dat rechtgezet en meer evenwicht gekregen", vertelt hij op Radio 1. "Als we voetballen kunnen we iedereen pijn doen."

Simons mocht verrassend zelfs nog invallen. "De coach weet dat ik er sta als hij me nodig heeft. Het is natuurlijk anders, maar daarom niet minder mooi. Je probeert die jongens zo goed mogelijk voor te bereiden voor deze momenten."

Ook volgend seizoen zit hij waarschijnlijk bij Club, maar niet als speler. "Ik wil liefst bij Club blijven, we hebben op voorhand gezegd dat we rond de tafel gaan zitten als de Play-Offs in de plooi lagen. Nu is dat zo. De volgende dagen of weken gaan we praten. Of ik speler blijf? In de euforie kan men wel vaker iets zeggen, maar nee: het gaat iets anders worden", lacht de 41-jarige Simons.