Ik wil ooit terugkeren naar Standard om Champions League te spelen

  "Ik wil ooit terugkeren naar Standard om Champions League te spelen"

  zondag 13 mei 2018 om 15:30

  Standard heeft de laatste jaren al heel wat ex-spelers terug naar Sclessin gehaald, vooral onder impuls van voorzitter Bruno Venanzi. Ook Eliaquim Mangala zou daar geen nee tegen zeggen... al is het de vraag wanneer.

  Mangala is momenteel eigendom van Manchester City, maar werd al uitgeleend aan Valencia en dit seizoen aan Everton. Ook daar komt hij echter niet veel aan de bak. Mangala draagt Standard nog altijd een warm hart toe, zo vertelt hij bij La Dernière Heure.

  "Ik hoop op een dag terug te keren. Dat kan voor het geven van de aftrap zijn, of ooit in de Champions League spelen. De sfeer van Sclessin terugbeleven zou geniaal zijn. Ik speelde al in veel stadions, maar ik kan je er geen vijf noemen waar de sfeer zo geweldig is als op Standard", aldus de Fransman.

  Momenteel is een terugkeer echter bijzonder onwaarschijnlijk. Manchester City heeft liefst veertig miljoen euro betaald voor Mangala.

  Plaats een reactie

  agdh +1420
  zondag 13 mei 2018 om 17:27
  Zou wel een versterking zijn!
  Vind ik leuk
  SD +8743
  zondag 13 mei 2018 om 17:55
  Dat zal een droom blijven vrees ik, niet dat Luik geen CL zal spelen maar de forse prijs is onbetaalbaar en ook niet in verhouding met de kwaliteiten van de speler
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  "Ik wil ooit terugkeren naar Standard om Champions League te spelen"