'Vuile spelletjes' in Italië rond transfer De Vrij: 'Waarom moet dat uitlekken?'

'Vuile spelletjes' in Italië rond transfer De Vrij: 'Waarom moet dat uitlekken?'

13-05-2018 15:15

Internazionale heeft bepaald niet netjes gehandeld in de hele saga rond Stefan de Vrij. Dat vindt Igli Tare, sportief directeur van SS Lazio. Eerder deze maand lekte via La Gazzetta dello Sport uit dat De Vrij definitief de overstap maakt naar Milaan. 

"'Er worden vuile spelletjes gespeeld door sommigen", werd een boze Tare zondag geciteerd door Mediaset Premium. "Waarom moet zoiets tien dagen voor een wedstrijd uitlekken?"

"Maak het nieuws na het seizoen bekend of desnoods ruim voor het einde van de competitie. Ik weet niet wie hiervoor verantwoordelijk is, maar dit had voorkomen moeten worden. De Vrij heeft zoveel voor ons betekend. Hij verdient het om waardig afscheid te nemen, met applaus van de fans."

Waar Lazio zondagmiddag op bezoek bij Crotone de vierde plaats in de Serie A - en dus een ticket voor de Champions League - veilig kan stellen, leed Inter eerder dit weekend een héle dure nederlaag in eigen huis. Sassuolo was met 2-1 te sterk. De Nerrazurri lijken deelname aan het miljoenenbal daardoor te kunnen vergeten.