Daum waarschuwt: Daar heeft Club Brugge nu echt nood aan

Daum waarschuwt: "Daar heeft Club Brugge nu echt nood aan"

12-05-2018 18:45
2

Christoph Daum was in het seizoen 2011/2012 even trainer van Club Brugge, maar hij greep toen naast de titel. Bij zijn vertrek gaf hij het bestuur een grondige analyse van wat er beter kon. De Duitser ziet nu dat zijn woorden niet in dovemansoren zijn gevallen.

Daum ziet nu een veel professionelere structuur bij Club. "Club werkt nu met hele hoge standaarden in elke afdeling. Een kwaliteitsvolle technische staf en ook een uitstekend team rond het team. Met Rudy Heylen hebben ze de beste mental coach en ook de performance-structuur en de scouting zijn ervaren. De club blijft zich verder ontwikkelen en zal ook succesvol verdere stappen zetten", zegt hij in Het Laatste Nieuws. 

De beste garantie daarvoor is Bart Verhaeghe, hij gaat altijd voor het maximum. Het nieuwe oefencomplex dat er in Westkapelle zal komen, is daar het beste bewijs van."

Een nieuw stadion heeft Verhaeghe echter nog niet kunnen regelen. "De sfeer in het Jan Breydelstadion blijft fantastisch, maar tegelijkertijd blijft het ook een oud stadion. Club heeft echt nood aan een nieuw stadion. Hopelijk komt daar snel een oplossing voor. En dan staat er de club écht een geweldige toekomst te wachten."