'Griekse revelatie moet vertrek van Kara en Dendoncker opvangen bij RSCA'

'Griekse revelatie moet vertrek van Kara en Dendoncker opvangen bij RSCA'

11-05-2018 20:33
6

RSC Anderlecht dreigt aan het einde van dit seizoen heel wat spelers te zien vertrekken. Vooral in het verdedigend compartiment. Het zoekt dus naar versterkingen. Die heeft de club mogelijk in Griekenland gevonden.

Volgens het Griekse Sport24 toont Anderlecht namelijk interesse in Dimitrios Chatziisaias. De 25-jarige centrale verdediger wordt momenteel door PAOK Saloniki uitgeleend aan Atromitos. Daar is Chatziisaias één van de revelaties in de ploeg die vierde eindigde in de Griekse competitie. Dat leverde hem ook al een selectie op voor de nationale ploeg van Griekenland.

De club zou hem graag definitief overnemen, maar ook Anderlecht zou één van de ploegen zijn die de Griek willen overnemen. Chatziisaias heeft nog een contract tot medio 2019 bij PAOK Saloniki en heeft volgens Transfermarkt een marktwaarde van rond de 750.000 euro.

Bij Anderlecht moet hij het vertrek van Leander Dendoncker en Kara Mbodji opvangen. Het is daarnaast nog onzeker of ook Olivier Deschacht een contractverlenging aangeboden krijgt.