'Sampdoria heeft moeite met vraagprijs voor nieuwe ploegmaat van Praet'

'Sampdoria heeft moeite met vraagprijs voor nieuwe ploegmaat van Praet'

11-05-2018 13:15

Quincy Promes speelt volgend seizoen mogelijk in Italië. Sampdoria, de nummer negen van de Serie A, heeft de Nederlandse aanvaller van Spartak Moskou op de korrel.

Dat meldt Secolo XIX. Promes is al een paar seizoenen één van de beste spelers in de Russische Premjer Liga, maar een stapje hogerop zat er tot op heden niet in. Sampdoria brengt daar mogelijk deze zomer verandering in. De Italiaanse club ziet in de Oranje-international een goede versterking voor volgend seizoen.

Toch wordt een deal tussen de club van Dennis Praet en Spartak Moskou geen simpele optelsom. Het prijskaartje van Promes zou zijn bepaald op minimaal twintig miljoen euro. Bovendien verdient de 26-jarige aanvaller een topsalaris in Rusland: jaarlijks strijkt hij 2,5 miljoen euro op. Daar kan en wil Sampdoria op dit moment niet aan voldoen.

Promes was afgelopen seizoen goed voor 21 goals en 10 assists in 37 wedstrijden voor Spartak Moskou. Vorig jaar werd de oud-aanvaller van Go Ahead Eagles en FC Twente nog gelinkt aan Liverpool.