Vossen van bankzitter tot matchwinnaar: Dan zit je je kas op te vreten

Vossen van bankzitter tot matchwinnaar: "Dan zit je je kas op te vreten"

10-05-2018 21:07
2

Jelle Vossen kon zich nog eens belangrijk maken voor Club Brugge. Met zijn zesde doelpunt, en eerste veldgoal van het seizoen, zorgde hij mee voor de Brugse zege.

"Dat is inderdaad lang geleden, dat ga ik niet ontkennen. Ik beleef een moeilijk seizoen, maar daar ga ik geen excuses voor inroepen. Ik ben hard blijven werken, dit is mijn kleine beloning", klonk het tegenover Proximus 11.

Het deed hem dan ook extra plezier om te scoren in zo'n belangrijke wedstrijd. "Als je op achterstand komt en je zit op de bank, dan zit je echt je kas op te vreten. Elke speler wil dan op het veld staan en zijn aandeel hebben. Dan kunnen scoren, daar droomt iedereen van."

Dat er gewonnen moest worden, zorgde wel voor heel wat druk bij Club. "We wisten dat dit een levensbelangrijke match zou worden. We hebben nu een kleine bonus, hopelijk volstaat dat. Misschien hadden we het al vroeger moeten afmaken. Nu moeten we gewoon zo snel mogelijk de klus klaren, liever op Standard dan thuis tegen Genk, want eerlijk: we hadden al lang kampioen moeten zijn", zegt hij.