Antwerp krijgt bijzonder harde kritiek: Zoeken een stok om mee te slaan

Antwerp krijgt bijzonder harde kritiek: "Zoeken een stok om mee te slaan"

Gepubliceerd: donderdag 10 mei 2018 om 19:21do 10-05-2018 om 19:21

Antwerp FC hield voor het begin van dit seizoen grote kuis in de spelerskern. Een pak spelers werd bedankt voor bewezen diensten, waaronder ook Tuur Dierckx. Die blijft bijzonder bitter over zijn gedwongen vertrek.

"Er is mij nooit een reden gegeven. Er was ook geen oorzaak. Achteraf zijn er wel dingen genoemd. En mensen nemen die voor waarheid aan", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

"Dat ik mij ziek had gemeld en naar Tomorrowland ben gegaan. Dat ik er niet alles voor deed en te veel uitging. Ik ben niet ziek geweest op het moment dat ze zeiden dat ik ziek was, ben ik naar Tomorrowland geweest in een vrij weekend. Er waren trouwens nog verschillende jongens van de ploeg", vertelt hij.

"Ik sta recht in mijn schoenen. Maar als er nieuwe bazen komen, gelden er nieuwe wetten. Als het minder gaat, zoeken mensen een stok om mee te slaan. En als ze er een willen vinden, zullen ze die ook vinden. Maar die is niet altijd de waarheid. Ik had het gevoel dat mij onrecht was aangedaan", aldus Dierckx.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws