Touré wil héél veel water bij de wijn doen: 'Bewijzen dat hij nog de beste is'

Touré wil héél veel water bij de wijn doen: 'Bewijzen dat hij nog de beste is'

08-05-2018 19:08
3

Yaya Touré is vastbesloten om ook volgend seizoen in de Premier League te spelen. Daar heeft de 34-jarige Ivoriaan heel wat voor over, vertelt zijn zaakwaarnemer Dimitri Seluk.

Manager Pep Guardiola onthulde vorige week dat Touré na acht jaar vertrekt bij Manchester City. Het contract van de middenvelder wordt niet verlengd. Volgens Seluk is hij echter blessurevrij en topfit. Hij aast dan ook op een nieuw avontuur in de Premier League.

"Yaya is fit en vastbesloten om te bewijzen dat hij nog steeds de beste middenvelder in de Premier League is", laat Seluk weten, geciteerd door Jamesnews. "Ivoorkust doet niet mee aan het WK in Rusland, dus komend seizoen zal hij fit, uitgerust en sterker dan ooit zijn."

Om in Engeland te blijven wil Touré flink wat water bij de wijn doen. "Hij is blij om een eenjarig contract te accepteren. En als de club niet blij is met zijn prestaties, zal hij de helft van zijn salaris terugbetalen. Of de club kan zijn contract op elk moment beëindigen, zonder compensatie."