'Hommeles bij Arsenal: spelers ergeren zich aan gedrag van Özil'

'Hommeles bij Arsenal: spelers ergeren zich aan gedrag van Özil'

08-05-2018 11:45
5

Mesut Özil zorgt voor scheve gezichten binnen de selectie van Arsenal, schrijft The Sun dinsdagochtend. Volgens de Britse boulevardkrant heeft een deel van de spelersgroep moeite het de houding die de Duitse spelmaker zichzelf aanmeet.

Özil is met een weeksalaris van bijna vier ton de best betaalde speler bij The Gunners, maar zou te veel vedettegedrag tonen. Vooral het feit dat hij nogal eens een wedstrijdje overslaat, zou voor wrevel zorgen bij zijn medespelers. De spelmaker kampte dit seizoen regelmatig met kleine blessures en sloeg, tot verbazing van enkele medespelers, de thuiswedstrijd tegen Burnley over vanwege een rugblessure. Drie dagen eerder had Özil nog negentig minuten meegedaan in de Europa League-wedstrijd tegen Atlético Madrid.

De linkspoot uit Duitsland ligt al langer onder vuur in Engeland. Analist en voormalig-Arsenal verdediger Martin Keown uitte onlangs al stevige kritiek op Özil. "Ik weet niet hoeveel blessures hij al gehad heeft dit seizoen. Hij geeft gewoon niet alles wat hij in zich heeft."