WK plots op de helling: 'Olympiakos verbreekt deal met ontgoochelende Mirallas'

WK plots op de helling: 'Olympiakos verbreekt deal met ontgoochelende Mirallas'

04-05-2018 16:44
3

Wat moest uitdraaien op een match made in heaven, eindigt op een sisser: de terugkeer van Kevin Mirallas naar Olympiakos Piraeus. De aanvaller presteerde bijzonder matig de voorbije weken en maanden. Nu hebben de Grieken besloten het contract te verbreken.

Olympiakos huurde de Rode Duivel van Everton FC sinds afgelopen winter. Voor zijn Engelse passage was Mirallas nog topschutter geworden in Athene, waardoor de verwachtingen hoog lagen. Die kon onze landgenoot hoegenaamd niet inlossen. Momenteel staat zijn teller amper op één doelpuntje. Daar zal het ook bij blijven.

Volgens Liverpool Echo stuurt Olympiakos hem dus terug naar af. Ook bij Everton lijkt zijn toekomst echter onbestaande. Zo zou Standard zich wel eens in de handen kunnen wrijven. De Luikenaars zijn al enige tijd geïnteresseerd in de diensten van de Luikenaar.

Bye bye Russia?
Wat de situatie voor Mirallas nog pijnlijker maakt, is dat er binnen anderhalve maand een WK voor de deur staat. Tot nu toe lag de aanvaller bij Roberto Martinez opvallend hoog in de schuif. Ondanks zijn gebrek aan speelminuten bij Everton en povere prestaties in Griekenland werd Mirallas steevast opgeroepen. Of dat zo zal blijven, valt voorlopig af te wachten.