'Fellaini gaat deel uitmaken van grote transfercoup in Serie A'

'Fellaini gaat deel uitmaken van grote transfercoup in Serie A'

04-05-2018 11:39

AC Milan lijkt van plan om een driedubbele slag te slaan op de transfermarkt. Volgens diverse Italiaanse media hebben de Rossoneri hun oog laten vallen op Mario Mandzukic, Keita Baldé Diao én... Marouane Fellaini.

Tuttosport beweert dat de huidige nummer zeven van de Serie A zijn oog heeft laten vallen op Fellaini. De dertigjarige Rode Duivel lijkt zijn aflopende contract bij Manchester United niet te gaan verlengen, tenzij hij snel een meerjarig contract aangeboden krijgt. 

Mandzukic daarentegen staat nog tot medio 2020 onder contract bij Serie A-koploper Juventus, dat echter bereid lijkt om de Kroatische spits te verkopen. Volgens Corriere dello Sport zou de Oude Dame zaken willen doen wanneer er een bedrag van 20 à 25 miljoen euro op tafel komt. Mandzukic kreeg onlangs al een transferaanbieding uit China, maar koos er toen voor om in Turijn te blijven.

Ook Baldé Diao staat op het lijstje van de Milanezen, bericht La Gazzetta dello Sport. De Senegalees vertrok afgelopen zomer voor dertig miljoen euro van SS Lazio van AS Monaco, maar AC Milan lijkt de vleugelaanvaller na één seizoen weer terug naar Italië te willen halen. Spits André Silva kan eventueel betrokken worden in een ruildeal.