OFFICIEEL: Coucke kan elf toptalenten aan zich binden

OFFICIEEL: Coucke kan elf toptalenten aan zich binden

04-05-2018 11:00
16

Marc Coucke kondigde donderdagavond al aan dat hij goed nieuws had voor de fans van Anderlecht. Er werd gewag gemaakt van een grote transfer, maar daar heeft zijn nieuws niets mee te maken.

Voor veel aanwezigen was de persconferentie een beetje een anti-climax. Er werd geen grote naam voorgesteld, maar wel gemeld dat elf jonge talenten een profcontract hebben getekend bij Anderlecht. Het gaat concreet om Jeremy Doku, Lucas Lissens, Loïc Masscho, Killian Sardella, Mathis Suray, Halim Timassi, Yari Verschaeren, Anouar Ait El Hadj, Chris Kalukika, Antoine Colassin, Zacarias Antonio

"Met heel veel trots kunnen we melden dat acht leden van de gouden lichting U17 hun eerste profcontract hebben getekend bij Anderlecht. Ze blijven dus allemaal in België", zo meldt Coucke. 

Ook Luc Devroe was aanwezig op de persconferentie. "Ik dacht dat de meeste mensen dachten dat we een transfer gingen aankondigen, daarom zijn jullie met zo veel. Er waren zelfs fotografen die elke auto die binnenreed fotografeerden. Sorry", klinkt het schamper.