BILD: Bayern München zoekt en overweegt '100-Millionen-Attacke'

BILD: Bayern München zoekt en overweegt '100-Millionen-Attacke'

04-05-2018 09:51

Bayern München denkt aan leven na Robert Lewandowski en heeft de pijlen gericht op Paulo Dybala van Juventus. Dat meldt BILD, dat het heeft over een '100-Millionen-Attacke'.

Bayern bereidt zich tijdig voor op een vertrek van Lewandowski, die al maanden in verband wordt gebracht met Real Madrid. De club heeft Juventus-ster Dybala aangewezen als mogelijke opvolger.

De 24-jarige Argentijnse aanvaller zal niet voor een appel en een ei op te halen zijn uit Turijn. Juventus verlangt de hoofdprijs voor een van de sleutelspelers. BILD weet dat het bedrag dat Bayern moet betalen dicht in de buurt van de 100 miljoen komt en heeft het over een '100-Millionen-Attacke'.

Dybala wordt, net als Lewandowski, al een tijdje in verband gebracht met een transfer. De Argentijn zou niet helemaal meer op een lijn zitten met trainer Massimiliano Allegri. De Italiaanse krant Tuttosport meldde vorige week nog dat Dybala een vertrek overweegt als Allegri aanblijft en dat Real een optie is. BILD linkt nu Bayern München aan de aanvaller, die dit seizoen in 30 wedstrijden 21 keer trefzeker was.

Lees ook'Juventus-ster overweegt transfer naar Real Madrid als Allegri aanblijft'