'RSC Anderlecht doet ultiem bod van 10 miljoen en is zo KAA Gent te snel af'

'RSC Anderlecht doet ultiem bod van 10 miljoen en is zo KAA Gent te snel af'

02-05-2018 09:45
26

RSC Anderlecht maakt werk  van volgend seizoen, zoveel is duidelijk. Drie inkomende transfers werden al geofficialiseerd. De vierde lijkt niet meer veraf.

OwngoalNigeria.com meldt exclusief dat paars-wit de strijd om Hillary Gong heeft gewonnen. De 19-jarige aanvaller van AS Trencin werd het hof gemaakt door verschillende clubs, alsook KAA Gent. Aanvankelijk hadden de Buffalo’s zelfs een streepje voor.

Volgens het Nigeriaanse medium heeft Anderlecht echter een serieuze optie genomen op Gong. Zo zouden de Brusselaars een bod gedaan hebben van meer dan tien miljoen euro. Beide clubs onderhandelen nog over de details.

Duitse interesse
Er ligt voor de Nigeriaan een contract van vijf jaar klaar in het Astridpark. Op het nippertje kwam er nog een Duitse eersteklasser opzetten, maar zij werden door de Slovaken huiswaarts gestuurd. Het lijkt een kwestie van tijd vooraleer de transfer afgerond wordt.

Indien de transfer er komt, wordt het transferrecord van Anderlecht verbroken. Tot nu was Nicolae Stanciu de duurste nieuwkomer, paars-wit betaalde circa acht miljoen voor de Roemeen.