Basispion van Beerschot-Wilrijk smeekt: 'Ik wil hier graag blijven'

Basispion van Beerschot-Wilrijk smeekt: 'Ik wil hier graag blijven'

01-05-2018 21:35

Beerschot-Wilrijk bereidt zich al voor op een nieuw seizoen in Eerste Klasse B. Het is bezig met enkele versterkingen. Wie in doel zal staan, is voorlopig nog een groot vraagstuk.

Momenteel staat Rafael Romo onder de lat bij de Antwerpenaren. Hij wordt door APOEL Nicosia verhuurd aan Beerschot-Wilrijk. Een langer verblijft wordt moeilijk. Hij moet namelijk één miljoen euro kosten. Romo zelf wil nochtans graag blijven.

"Het bedrag dat op mijn hoofd wordt gekleefd, daar heb ik geen vat op. Als men mij momenteel de keuze laat, dan blijf ik het liefst hier op het Kiel. Mijn gezin en ik hebben het prima naar onze zin", zegt hij in Gazet van Antwerpen.

"Ik heb een goed contact met de coach, met de ploegmakkers en met de supporters die mijn prestaties waarderen. Het is ook aangenaam leven in Antwerpen. Voorlopig blijft het echter afwachten waar mijn voetbaltoekomst ligt", aldus de goalie.

Bij Beerschot-Wilrijk lijkt men alvast niet te rekenen op een langer verblijf. Het zoekt al naar een oplossing. Die kan er komen in de vorm van KVO-doelman Mike Vanhamel.