'Louwagie heeft monsterbod van Franse topclub in overweging'

'Louwagie heeft monsterbod van Franse topclub in overweging'

01-05-2018 17:26
8

KAA Gent-sterkhouders Lovre Kalinic en Moses Simon hebben van manager Michel Louwagie de belofte gekregen dat de club hen voor de juiste prijs naar het buitenland gaat vertrekken. Michel Louwagie moet echter ook serieus nadenken over de toekomst van Samuel Kalu, want er is concrete interesse uit Frankrijk. 

Het Nigeriaanse Owngoalnigeria.com meldt dinsdag exclusief dat AS Monaco een bod heeft uitgebracht op Kalu. Louwagie zou echter nog niet hebben gereageerd op het voorstel, dat volgens de bron richting de twintig miljoen euro zou gaan. AA Gent zou hem niet voor minder dan vijftien miljoen euro van de hand willen doen, dus dit kan wel eens een niet te weigeren aanbieiding zijn in de ogen van de Buffalo's.

Monaco zit dus in de wachtkamer en moet verder rekening houden met stevige concurrentie uit Duitsland. Bayer Leverkusen en Hoffenheim hebben het vizier eveneens gericht op de Nigeriaanse flankspeler. Monaco, de club van Youri Tielemans, kan wel eens een biedingsoorlog op gang hebben gebracht voor Kalu, die nog tot medio 2020 vastligt in de Ghelamco Arena. De 20-jarige Kalu was dit seizoen goed voor zes goals en acht assists in 34 optredens.

Lees ook: Flinke uithaal naar Gentse Nigerianen: "Dat ze zich eerst eens bewijzen"