'Iraanse parel is op weg naar de Jupiler Pro League: onderhandelingen bezig'

'Iraanse parel is op weg naar de Jupiler Pro League: onderhandelingen bezig'

01-05-2018 17:06
3

Iran is er komende zomer bij op het WK in Rusland en steeds meer spelers van de nationale ploeg maken de oversteek naar Europa. Volgens een journalist uit de golfstaat is international Ali Gholizadeh op weg naar de Jupiler Pro League.

Journalist Sina Saermian schrijft op Twitter dat Gholizadeh al heeft gesproken met twee clubs. Saermain weet met zekerheid dat Charleroi één van de twee kandidaten is. De Carolo's zouden ook de beste papieren hebben om de linksbenige rechtsbuiten aan te trekken. KV Oostende wordt genoemd als de andere JPL-club die interesse in hem toont. Het is nog niet zeker dat de aanvaller naar ons land komt, want naar verluidt is er concurrentie uit Nederland.

De 22-jarige Gholizadeh heeft een aflopend contract bij zijn huidige club Saipa FC en is dus transfervrij op te pikken. Met zijn zes goals en zes assists heeft hij zich alvast in de kijker gespeeld. Dat kan Gholizadeh, die als een 'parel' wordt omschreven, mogelijk ook doen tijdens het WK. Hij zat tijdens de laatste interlandperiode bij de selectie en maakte tijdens zijn debuut veel indruk door direct twee keer het net te vinden.