Breaking news

Is huurdeal Zulj een schot in de roos? "Fans willen hem nu al overkopen"

Bizar nieuws: Maradona en club hebben spijt, Argentijn drie dagen na ontslag terug

Bizar nieuws: Maradona en club hebben spijt, Argentijn drie dagen na ontslag terug

Gepubliceerd: maandag 30 april 2018 om 19:31ma 30-04-2018 om 19:31

Zeer opvallend nieuws uit de Verenigde Arabische Emiraten: Diego Maradona is terug als trainer van Fujairah FC. De Argentijnse trainer werd drie dagen geleden (!) nog ontslagen bij dezelfde club. 

Maradona en Fujairah namen vrijdag afscheid van elkaar nadat de club met 1-1 gelijkspeelde tegen Khor Fakkan, waardoor directe promotie niet werd gerealiseerd. Promotie naar het hoogste voetbalniveau is nog wel mogelijk, dan moet er over twee wedstrijden worden afgerekend met Ittahad Kalba.

Het lijkt erop dat beide partijen vrij snel spijt hebben gekregen van de beslissing om uit elkaar te gaan. Maandag maakte Fujairah bekend dat Maradona een nieuw contract heeft getekend, waarmee hij het komende jaar voor de spelersgroep staat. 

Zo'n jaar geleden werd de voormalig wereldvoetballer aangesteld als trainer van de Arabische club, met als doel promotie naar het hoogste niveau. Doordat de club op de derde plek eindigde in de competitie, moet er dus via play-offs alsnog gepromoveerd worden. Afgelopen augustus was Maradona nog op trainingskamp in het Brabantse Mierlo. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws