Twee ex-spelers van RSCA halen uit: 'Anderlecht? Ik speel nog liever in Congo!'

Twee ex-spelers van RSCA halen uit: 'Anderlecht? Ik speel nog liever in Congo!'

30-04-2018 19:20
11

Dat Stéphane Badji en Fabrice N'Sakala het niet naar hun zin hadden bij RSC Anderlecht, is wel duidelijk. Het duo stond afgelopen weekend tegenover elkaar in de Turkse competitie. Na de wedstrijd hadden ze het nog even over hun periode bij RSCA.

Na de wedstrijd tussen Kayserispor en Alanyaspor bezocht Stéphane Badji zijn vriend N'Sakala in de kleedkamer. N'Sakala deelde het gesprek op social media. Daarin werd nogal duidelijk hoe het tweetal over Anderlecht denkt.

N'Sakala omschreef hen als de 'Sportingboys', waarop Badji antwoordde: "Ik speel zelfs liever bij TP Mazembe (een Congolese topclub) dan naar Anderlecht te moeten! Nooit!". De video kan u op RTL Sport bekijken.

N'Sakala stond in totaal vier seizoenen op de loonlijst van paars-wit. Daarin speelde hij net geen vijftig wedstrijden voor de Brusselaars. In 2016 werd hij uitgeleend aan Alanyaspor en uiteindelijk ook verkocht.

Badji kende ook geen al te beste periode bij Anderlecht. Hij speelde één seizoen voor de Brusselaars en kwam daarin 24 keer uit voor paars-wit. Hij wordt dit seizoen uitgeleend aan Kayserispor en blijft daar ook definitief.