'Everton wil bezem door de selectie halen: grote namen richting exit'

'Everton wil bezem door de selectie halen: grote namen richting exit'

Gepubliceerd: zondag 29 april 2018 om 15:45zo 29-04-2018 om 15:45

De selectie van Everton staat wederom voor een grote metamorfose. Onder meer sterspeler Wayne Rooney is één van de namen die richting de uitgang wordt gedirigeerd. 

Althans, dat meldt boulevardkrant The Daily Mirror dit weekend. Afgelopen zomer mocht de inmiddels ontslagen Ronald Koeman een slordige 200 miljoen euro investeren in de selectie van Everton. The Toffees zijn bezig aan een teleurstellend seizoen en binnenkort gaat de bezem door de club. 

Manager Sam Allardyce moet waarschijnlijk vertrekken en met hem wordt ook afscheid genomen van diverse grote namen. Rooney is er daar één van. De alltime topscorer van Engeland werd afgelopen zomer overgenomen van Manchester United. Hij heeft geen indruk kunnen maken. Waarschijnlijk is er ook geen plaats meer voor Kevin Mirallas. 

Het ligt voor de hand dat ook de Nederlandse Davy Klaassen Goodison Park gaat verlaten. De 25-jarige middenvelder kwam dit kalenderjaar slechts zes minuten in actie in de Premier League. Diens landgenoot Marcel Brands moet de man worden die de selectie van Everton gaat renoveren. De technisch manager van PSV wordt al weken gelinkt aan een zomerse overstap naar Engeland. Britse media zijn er van overtuigd dat Everton de komst van Brands binnen afzienbare tijd wereldkundig maakt. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws