UPDATE: 'Interesse in Brugse sterkhouder groeit, Duitse topclub enorm gecharmeerd'

UPDATE: 'Interesse in Brugse sterkhouder groeit, Duitse topclub enorm gecharmeerd'

28-04-2018 19:55
9

Club Brugge-speler Marvelous Nakamba is zonder twijfel één van de de grootste ontdekkingen van dit seizoen. De sterke prestaties van de Zimbabwaanse middenvelder zijn in het buitenland ook niet onopgemerkt gebleven.

Blauw-Zwart houdt komende zomer sterk rekening met een vertrek van Stefano Denswil en Abdoulay Diaby. Vincent Mannaert sprak verder de verwachting uit dat er aanbiedingen kunnen komen voor steunpilaren Anthony Limbombe, Hans Vanaken en Ruud Vormer. De naam van Nakamba liet de sportief directeur niet vallen, maar Club riskeert ook hem kwijt te raken.

Het Italiaanse Calcio Mercato schrijft dat Fiorentina interesse heeft in Nakamba. Mannaert zou hem echter niet voor minder dan twaalf miljoen euro van de hand willen doen. Club Brugge betaalde afgelopen zomer drie miljoen euro aan het Nederlandse Vitesse, dus na amper één seizoen seizoen in Brugge kan Nakamba al het viervoudige opleveren.

Update 28/04 19:56 uur: De interesse in Nakamba blijft groeien. Het Duitse Fussballtransfers heeft in de wandelgangen vernomen dat Schalke 04 geïnteresseerd is in de middenvelder. Die Koningsblauen volgen de middenvelder van Club Brugge al maanden en zouden enorm gecharmeerd zijn.

Schalke bezet momenteel de tweede plaats in de Bundesliga. Een ticket voor de Champions League is bijna binnen.

Lees ook: Veel lof voor Club-nieuwkomer: 'Hij is de ontdekking van het seizoen'