'Doelwit van Club Brugge en AA Gent geeft voorkeur aan andere Belgische club'

'Doelwit van Club Brugge en AA Gent geeft voorkeur aan andere Belgische club'

27-04-2018 09:15

Antwerp FC moest het dit seizoen vooral hebben van zeer fysiek voetbal met veel strijd. Toch heeft The Great Old ook enkele frivole voetballers rondlopen. Ivo Rodrigues is er daar één van.

De Portugees kende een seizoen met ups en downs op de Bosuil. "Ik denk niet dat ik een perfect seizoen doormaak. Het begon heel goed, maar daarna verloor ik twee maanden door een blessure. Dat was even lastig, maar nu heb ik weer het goede gevoel te pakken", opent hij in Het Laatste Nieuws.

Even leek Rodrigues – die eigendom is van FC Porto – te vertrekken, maar hij heeft zijn zinnen inmiddels verzet. "Ik heb het hier echt naar mijn zin en wil graag langer blijven. Bij mij vorige clubs voelde ik me niet altijd even belangrijk. Dat is hier wel het geval."

Interesse van Gent en Club Brugge
Antwerp wil hem ongetwijfeld ook graag houden, maar het is de Portugese topclub die de touwtjes in handen heeft. "Ik heb nog een contract tot en met volgend seizoen en dus bepalen zij wat er met me gebeurt. Het zou voor mijn carrière een goede stap zijn om langer bij Antwerp te blijven", besluit Rodrigues.

Afgelopen winter stond Rodrigues in de belangstelling van zowel AA Gent als Club Brugge, maar tot een transfer kwam het toen niet.