'Club Brugge moet opletten, Grieken melden zich voor aanvaller'

'Club Brugge moet opletten, Grieken melden zich voor aanvaller'

26-04-2018 21:45

Club Brugge werd dit seizoen al meermaals gelinkt aan de Nigeriaan Taiwo Awoniyi. Die speelde dit seizoen bij Moeskroen, maar is eigendom van Liverpool. Ook PAOK zou hem nu in het vizier hebben.

Dat beweert AllNigeriaSoccer.com tenminste. PAOK wil Awoniyi deze zomer heel graag binnenhalen, zij het dan voor een uitleenbeurt. Liverpool gelooft zelf wel in Awoniyi, maar die raakt voorlopig niet aan een werkvergunning voor Engeland. Liverpool ziet zich daarom genoodzaakt om hem opnieuw uit te lenen.

PAOK heeft alvast de gesprekken opgestart met de zaakwaarnemers van Awoniyi. De club uit Saloniki staat momenteel tweede in de Griekse competitie, een plek die recht geeft op de voorrondes van de Champions League. De twintigjarige Awoniyi scoorde dit seizoen maar acht doelpunten voor Moeskroen, maar kennelijk heeft hij toch heel wat clubs overtuigd van zijn kunnen. 

Liverpool leende de Nigeriaanse spits eerder ook al uit aan FSV Frankfurt en het Nederlandse N.E.C. Nijmegen. Ook Anderlecht werd overigens al in verband gerbacht met hem.