Update: Bayern bevestigt de kwetsuren van tweetal sterkhouders

Update: Bayern bevestigt de kwetsuren van tweetal sterkhouders

26-04-2018 16:44
1

De kans is groot dat Arjen Robben volgende week in de return tegen Real Madrid weer van de partij is bij Bayern München. Dat geldt niet voor ploeggenoot Jerome Boateng.

Het Duitse BILD meldt donderdagochtend dat Robben de komende dagen rust moet houden. Hij viel tegen Real Madrid (1-2 nederlaag) al na vijf minuten uit met een spierblessure. De kans is groot dat hij na de rustperiode weer kan aansluiten op de groepstraining en op tijd fit is voor de return in de halve finale van de Champions League.

Voor Boateng ziet het er minder goed uit. De verdediger, die net als Robben in de eerste helft werd gewisseld, heeft een zware enkelblessure opgelopen. Verwacht wordt dat Boateng vier tot zes weken uit de roulatie is, waardoor hij Real-uit en de finale van de DFB Pokal mist. Nog erger: zijn WK met Duitsland komt ook in gevaar. Boateng kampt al zijn hele carrière regelmatig met enkelproblemen.

Update 16.44: De kwetsuur van Arjen Robben valt inderdaad mee. Na onderzoek blijkt dat hij een lichte spierblessure heeft overgehouden aan het thuisduel van Bayern München met Real Madrid in de halve finales van de Champions League (1-2 verlies). Dat bevestigt de Duitse club. De exacte herstelduur is niet bekend. Jerome Boateng hoopt het WK nog te halen.