'Club Brugge verliest absolute sterkhouder voor grof geld aan buitenlandse club'

'Club Brugge verliest absolute sterkhouder voor grof geld aan buitenlandse club'

25-04-2018 07:30
1

Anthony Limbombe heeft zich in de kijker gespeeld bij verschillende buitenlandse clubs. De kersvers Rode Duivel bleef lang onder de radar, maar de laatste weken stonden de scouts rijen dik aan te schuiven.

De dribbelvaardige flankspeler ontbolsterde dit seizoen helemaal onder Ivan Leko. Dat is de Europese clubs dan ook niet ontgaan. Het Laatste Nieuws meldt dat Huddersfield Town, Southampton en Olympique Lyon belangstelling tonen voor Limbombe.

De twee laagvliegers uit de Premier League lijken niet te moeten hopen op de komst van Limbombe, Lyon mag dat misschien wel. Toch geniet de Duitse Bundesliga nog steeds de voorkeur van de Rode Duivel. Zo tekent hij voor een gelijkaardig parcours als Leon Bailey, ex-Racing Genk.

Transferprijs bepaald
Club Brugge wil verrassend genoeg meewerken aan een transfer. Blauw-Zwart wil niet dezelfde fout maken zoals destijds bij de misnoegde Bjorn Engels en José Izquierdo. Vincent Mannaert en co hopen een bedrag tussen de twaalf en vijftien miljoen te vangen voor hun goudhaantje.