Grote uitblinker in Play-Off 1: ''Ik denk niet aan de Rode Duivels''

Grote uitblinker in Play-Off 1: ''Ik denk niet aan de Rode Duivels''

23-04-2018 15:00
4

Standard gooit met 10 op 15 hoge ogen in Play-Off 1. De Rouches hielden zondag nog een punt over aan het spektakelstuk met Club Brugge: 4-4. Vanwege de geode prestaties is er veel lof voor de Rouches. Met name Junior Edmilson wordt bedolven onder de complimenten.

Edmilson (23) is met drie goals en drie assists voorlopig een absolute smaakmaker in Play-Off 1. Er wordt zelfs geopperd om de geboren Luikenaar, die ook in het bezit is van de Braziliaanse nationaliteit, een kans te geven bij de Rode Duivels. Voor Edmilson zelf is dat nog geen thema. "Ik denk niet aan de Rode Duivels, alleen maar aan het einde van de Play-Offs", reageert hij tegenover La Dernière Heure.

Bruggeling Anthony Limbombe debuteerde al onder Roberto Martinez en lijkt een streep voor te hebben. Iets waar Edmilson begrip voor heeft. "Anthony is aan een sterk seizoen bezig en hij staat met zijn ploeg aan de leiding, dus is het logisch dat hij opgeroepen zou worden'', klinkt het. Edmilson denkt dat hij de kwaliteiten heeft voor de nationale ploeg, maar zoals hij al aangaf ligt zijn focus elders. ''Ja, ik zou er ook bij kunnen zijn, maar dat speelt niet in mijn hoofd. Ik geloof in God en concentreer me op mijn club."

Lees ook: Ondanks goede partij is Edmilson toch niet helemaal tevreden