Leko geprikkeld na weggeef-doelpunten: Ik denk dat je het antwoord zelf wel weet

Leko geprikkeld na weggeef-doelpunten: "Ik denk dat je het antwoord zelf wel weet"

23-04-2018 10:15
12

Na een propagandawedstrijd speelden Club Brugge en Standard zondagavond 4-4 gelijk in het Jan Breydelstadion. Een ongelofelijk schouwspel voor de fans, voor Ivan Leko waren de vier tegendoelpunten echter veel te veel.

De Kroaat vond dat Dion Cools bij de eerste twee tegendoelpunten Edmilson Junior te makkelijk liet passeren. "Als je directe tegenstander twee keer scoort, is dat dan ongelukkig? En waarom stel je de vraag wat ik van zijn prestatie vond? Ik denk dat je het antwoord zelf ook wel weet, je stelt die vraag gewoon om de vraag te stellen", citeerde Het Nieuwsblad Leko.

Dekkingsfouten
Ploegmaat Hans Vanaken vond de tegendoelpunten ook te makkelijk vallen. "Als we de match zullen analyseren, zullen we wel bepaalde dekkingsfouten zien. We hebben de mannen met individuele kwaliteiten wat laten lopen. Dan heb je een probleem. En daar moeten we wel iets aan doen", klonk het in Het Laatste Nieuws.

Ook Benoît Poulain treedt hem bij. "We pakken de eerste twee goals door een individuele fout", aldus de Fransman. De fans vonden eveneens de prestatie van Cools ondermaats.