Teo verliest helemaal de pedalen, spits zoekt confrontatie op met Genkfans

Teo verliest helemaal de pedalen, spits zoekt confrontatie op met Genkfans

23-04-2018 07:30
13

Het is vallen en opstaan voor Lukasz Teodorczyk. De Poolse spits leek weer in vorm, maar heeft het toch wat moeilijker. Tegen KRC Genk was hij zichtbaar gefrustreerd. Hij raakte dan ook volledig het noorden kwijt.

De opleving van Teodorczyk na de komst van Marc Coucke lijkt weer helemaal voorbij. Dat is er ook aan te zien aan het gedrag van de spits. De Pool loopt zichtbaar gefrustreerd rond. Toen het publiek hem begon te jennen sloegen de stoppen ook helemaal door.

Net zoals voor de wedstrijd tegen Club Brugge vorig jaar (met het f*ck you gebaar), was er nu ook een reactie op het publiek. Hij bleef wat 'liever' met kushandjes en hartjes na de wedstrijd. Daarop volgde nog een gebaar met één vinger tussen zijn twee middelste vingers. Obsceen gebaar? 'Niemand kon of wou het uitleggen', klinkt het in Het Laatste Nieuws.

De spits moet alleszins verplicht één weekje rusten. Tegen Genk pakte hij geel en is hij dus geschorst voor de wedstrijd tegen Charleroi. Of dat ook zo'n grote tegenvaller is voor Anderlecht, is nog maar de vraag.