Vanderhaeghe sneert naar Charleroi: 'Geen sprake van voetbal in tweede helft'

Vanderhaeghe sneert naar Charleroi: 'Geen sprake van voetbal in tweede helft'

22-04-2018 23:44
9

AA Gent heeft zondagavond de kans verkeken om over RSC Anderlecht naar de tweede plaats te wippen in Play-Off 1. De Buffalo's gingen met 2-1 onderuit op het veld van Charleroi. Gent-coach Yves Vanderhaeghe was ontgoocheld met nederlaag, maar ook kwaad door het gedrag van de Zebra's.

"Ik denk dat er in de tweede helft geen sprake meer was van voetbal", vertelde Vanderhaeghe voor de camera van Play Sports. "Zij maken nog wel een doelpunt waar wij misschien beter moeten verdedigen. En dan staat het 2-0, terwijl wij heel de wedstrijd proberen om het spel te maken."

Over het irritante gedrag van Charleroi is de coach van Gent helemaal niet te spreken. "Het is jammer dat er maar één iemand dat niet gezien heeft en dat is blijkbaar de scheidsrechter. Er waren zes wissels, dat is goed voor drie minuten extra. En dan hebben er zeker tien mensen van Charleroi op de grond gelegen."

"En daarvoor rekent hij maar twee minuten extra. Onze nederlaag zal daar niet aan gelegen hebben, maar vandaag konden er zeker elf of twaalf minuten bijgespeeld worden", besloot de ontgoochelde trainer van Gent.