Na nederlaag tegen KRC Genk zijn er nog meer zorgen bij Anderlecht

Na nederlaag tegen KRC Genk zijn er nog meer zorgen bij Anderlecht

22-04-2018 20:20
6

RSC Anderlecht lijkt de titel stilaan te mogen vergeten na het 2-1 verlies tegen KRC Genk. Sterker nog, het zal moeten vechten voor die tweede plek in het klassement. En de kern lijkt ook zo stilaan helemaal op te zijn.

Hein Vanhaezebrouck moet zowat wekelijks puzzelen met zijn ploeg. Er zijn heel wat blessures en ook tegen Charleroi dreigt hij weer voor enkele vraagstukken te staan. In de spits mist hij al zeker één pion. Zo pakte Lukasz Teodorczyk een gele kaart en is hij geelgeschorst.

Daarnaast is het nog onzeker of ook Sven Kums fit zal zijn voor die partij. De middenvelder was al onzeker voor de wedstrijd tegen Genk, maar begon toch aan de wedstrijd. Hij kon die weliswaar niet uitspelen en moest – door een blessure – vroegtijdig naar de kant.

Ook over Lazar Markovic zijn er nog twijfels. De Serviër heeft last met de opeenvolging van wedstrijden en kreeg daardoor tegen Standard rust. Tegen Genk speelde hij wel bijna een hele wedstrijd. Het is dus niet ondenkbaar dat hij ook tegen Charleroi opnieuw op de bank begint.