Praet overtuigt in Italië, maar is toch niet tevreden: 'Het maakt me ziek'

Praet overtuigt in Italië, maar is toch niet tevreden: 'Het maakt me ziek'

Gepubliceerd: zondag 22 april 2018 om 17:04zo 22-04-2018 om 17:04

Dennis Praet doet het steeds beter bij Sampdoria. De middenvelder is helemaal doorgebroken en lijkt stilaan onmisbaar bij de Italiaanse club. Toch gelooft Praet dat er nog ruimte voor verbetering is.

"Ik ben tevreden met mijn prestaties tot zo ver, ik doe het beter dan vorig jaar. Het enige probleem is dat ik nog niet gescoord heb en maar enkele assists gegeven heb", zegt hij.

Praet wil dan ook veel beter doen. "Die statistieken maken me ziek want toen ik bij Anderlecht was had ik elk seizoen 10 doelpunten en 10 assists", klinkt het tegenover Corriere dello Sport.

Zijn mindere statistieken hebben volgens hem iets te maken met zijn nieuwe positie. "De Serie A is zoveel meer competitief dan de Belgische competitie. Ik mis de doelpunten en assists, ik was vroeger veel beslissender en dat is moeilijker in mijn nieuwe positie."

Interesse
Ondanks die mindere statistieken, is er toch veel interesse in hem. Zo zou Juventus Praet graag aantrekken. "Als Juventus mij volgt vind ik dat een eer. Ze zijn voor mij de grootste club in Italië en spelen volgens mij dit seizoen opnieuw kampioen", zegt hij.

Plaats een reactie

Diego A M +4041
zondag 22 april 2018 om 17:18
Als je weet dat juve in je geïnteresseerd zou zijn, loop je toch de longen uit je lijf als je tegen hen speelt. Ik heb hem toch 1 keer gezien in deze match.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws