Clement strooit met lof na knappe overwinning: 'Groep gaat er goed mee om'

Clement strooit met lof na knappe overwinning: 'Groep gaat er goed mee om'

Gepubliceerd: zondag 22 april 2018 om 15:12zo 22-04-2018 om 15:12

Sinds de aanstelling van Philippe Clement is KRC Genk bezig aan een inhaalrace. De Limburgers doen nu volop mee voor de Europese tickets en dat maakt hun coach gelukkig.

"Als je onze voorbije wedstrijden bekijkt, hebben we alleen tegen Standard gekregen wat we verdienden", vertelde Clement aan Sporza. "De efficiëntie was er nog niet, maar desondanks is dit een dik verdiende overwinning. Maar ook Anderlecht was sterk, zeker in de eerste helft. Het was dus een goede partij voor het Belgisch voetbal. We zijn blij dat we die dan terecht winnend kunnen afsluiten."

Genk doet ondertussen weer volop meer voor de Europese tickets. "Wij zijn al sinds december aan een inhaalrace bezig. Dat is niet gemakkelijk, ook mentaal. Maar de groep gaat er goed mee om. En je ziet dat we tegen iedereen mogelijkheden hebben om te winnen. We gaan tot de laatste speeldag alles geven en dan zien we wel waar het schip strandt", besloot Clement.

Plaats een reactie

zondag 22 april 2018 om 16:00
Philippe, vooral niet vergeten zeggen dat je zo Club mee aan de titel helpt... belangrijk voor je permanente sollicitatie!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws