Daerden klaar voor Club Brugge - Standard: Zij zijn de favoriet

Daerden klaar voor Club Brugge - Standard: "Zij zijn de favoriet"

Gepubliceerd: zondag 22 april 2018 om 14:00zo 22-04-2018 om 14:00

Met Club Brugge - Standard staat er zondagavond een klassieker op het programma. Koen Daerden speelde voor beide clubs en ziet dat Club veruit de beste kaarten in handen heeft.

Daerden denkt dat Club Brugge de topper tot een goed einde zal brengen. "Ik denk dat Brugge favoriet is. Ze zijn thuis al heel lang ongeslagen en zullen natuurlijk een boost hebben gekregen na hun laatste wedstrijd. Het is een heel uitgebalanceerde ploeg met een zekere maturiteit om moeilijke momenten door te komen en wedstrijden naar hun hand te zetten. Het moet al heel raar lopen moesten ze de titel nog laten schieten", vertelt hij bij Het Laatste Nieuws.

Aan Club Brugge en Standard heeft hij evenwel niet de beste herinneringen. Na een zware knieblessure kon hij zijn niveau moeilijk terugvinden. "Ik heb gemengde gevoelens over mijn periode bij beide clubs. Brugge was een nieuwe stap, maar mijn zware blessure heeft mijn carrière gehypothekeerd. Daardoor ben ik later naar Standard getrokken."

Ook in Luik kende hij ups en downs. "De groep was uitgeperst en jongens als Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani waren meer bezig met een transfer te versieren. Het jaar daarna ging het wel een stuk beter en hebben we uiteindelijk nog onder Dominique D'Onofrio de Beker gewonnen. Ik heb mooie en minder mooie periodes gekend bij beide clubs. Maar dat hoort bij het voetbal. ik heb alleszins nergens spijt van”

Poll

Wie gaat de topper winnen?

(234 stemmen)

Plaats een reactie

Kormy +5
zondag 22 april 2018 om 15:09
Onze "Blauw/Zwart" mannen zijn de BAAS in eigen huis en gaan er terug "NEN BOENK" geven ,heb ik alle vertrouwen in !! zoals zij het zeggen
BLUVN GOAN zullen ze doen !!!! ohhhyeaahhh!!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws