Interne kritiek op Sa Pinto: Daar stel ik me toch vragen bij

Interne kritiek op Sa Pinto: "Daar stel ik me toch vragen bij"

Gepubliceerd: zaterdag 21 april 2018 om 21:09za 21-04-2018 om 21:09

Ricardo Sa Pinto kreeg dit seizoen al heel wat kritiek te verwerken. Meestal kwam die van buiten de club. Nu is er ook binnen Standard commentaar op de werkwijze van de Portugees.

Philippe Vande Walle werkt momenteel als keeperstrainer bij Standard. Hoog loopt hij niet op met de trainer van de A-ploeg. Maar wat is zijn mening over Sa Pinto. "Die zou ik liever voor mezelf houden, maar ik denk dat ik grotendeels dezelfde visie heb als iedereen. Zelfs de meeste mensen van Standard houden er dezelfde mening op na. (knipoogt)", aldus Vande Walle in de Krant van West-Vlaanderen.

"Ik heb nog nooit met Sá Pinto of met de keepertrainer (Ricardo Pereira, red.) gesproken en daar stel ik me toch vragen bij. Sá Pinto heeft geen enkel contact met de mensen van de jeugdacademie, wat op zijn zachtst uitgedrukt vreemd is. Maar uiteindelijk heeft hij zijn doelstellingen wel behaald. De manier waarop, daar stel ik me vragen bij en strookt zeker niet met mijn stijl, maar het is niet aan mij om daar opmerkingen over te geven."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws