Grote zorgen om Gentenaar: Vindt moeilijk zijn weg in de ploeg

Grote zorgen om Gentenaar: "Vindt moeilijk zijn weg in de ploeg"

Gepubliceerd: zaterdag 21 april 2018 om 19:01za 21-04-2018 om 19:01

Bij KAA Gent lijkt de motor even te stokken. Na een sterke start aan Play-Off 1, wist het al twee wedstrijden niet meer te winnen. Marc Degryse heeft een mogelijke oplossing.

Volgens de analist zou Brecht Dejaegere weer een plekje op de acht moeten krijgen. Daarnaast zou hij Yuya Kubo opnieuw een kans op de tien geven. "Ik zou Kubo nog eens zijn kans geven op de plek van Dejaegere - hij is in het verleden toch belangrijk geweest voor de ploeg? Hij heeft bewezen dat hij kan scoren, en hij heeft een goeie traptechniek", geeft hij manager Michel Louwagie een tip.

Die lijkt niet echt overtuigd. Volgens hem is er dan ook een reden waarom de Japanner het de laatste weken zo moeilijk heeft. "Het Is geen echte '10', vind ik. Kubo is meer een hangende spits. Hij vindt moeilijk zijn weg in de ploeg", aldus Louwagie in Het Laatste Nieuws.

Plaats een reactie

JLo +686
zaterdag 21 april 2018 om 20:13
Kubo speelt wat teveel voor eigen rekening, waar Brecht een echte team speler is
Vind ik leuk
CedricVDE +1296
zaterdag 21 april 2018 om 20:59
Ik zou die graag bij Anderlecht zien Kubo. Zeer goede speler zeker onder het systeem van HVH. Heb hem niet zoveel zien spelen onder VDH, maar is een zeer goede speler none te less.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws