Engels en De Bock supporteren mee voor Blauw-Zwart kampioensfeestje tegen RSCA

Engels en De Bock supporteren mee voor Blauw-Zwart kampioensfeestje tegen RSCA

21-04-2018 19:14
9

Club Brugge is goed op weg om de titel te pakken. Dat kan al op speeldag 6 van de Play-Offs, mogelijk pas op speeldag 7. Dan neemt Club het op tegen... RSC Anderlecht. Een herhaling van twee jaar geleden lijkt dus in de maak, tot groot jolijt van ex-Bruggelingen Laurens De Bock en Björn Engels.

"Stel je voor dat het weer zo zou gebeuren", lacht Engels in Het Laatste Nieuws. "Ik herinner me nog alles van die dag. Eén adrenalineboost. Vanaf het moment dat ik opstond tot aan de effectieve aftrap. Die onvergetelijke busrit van ons afzonderingsoord naar het stadion. Overal schreeuwende fans, rook, Bengaals vuur."

"Fantastisch om mee te maken. Natuurlijk omdat we het daarna ook op het veld konden waarmaken. Kampioen spelen, in eigen huis, tegen de aartsrivaal... Beter wordt het niet! Laat ze het maar opnieuw doen", aldus de ex-Bruggeling.

Ook De Bock hoopt op een Brugs feestje tegen paars-wit. "Dat zou geweldig zijn voor de fans. Voor mij blijft die dag één van de mooiste herinneringen in mijn leven. Die ontlading na de match was niet normaal", zegt hij.