'Cercle Brugge wil de Jupiler Pro League in met publiekslieveling van Antwerp'

'Cercle Brugge wil de Jupiler Pro League in met publiekslieveling van Antwerp'

21-04-2018 11:00
1

Cercle Brugge is ambitieus en wil volgend seizoen, bij de terugkeer op het hoogste niveau, sterk voor de dag komen. Achter de schermen is de promovendus dan op zoek naar de juiste versterkingen. William Owusu zou daarbij ook op de radar staan.

Het Laatste Nieuws meldt dat Owuso één van de spelers is aan wie Cercle momenteel denkt. Het zal voor De Vereniging echter een lastig verhaal gaan worden om de 28-jarige spits weg te plukken bij Royal Antwerp FC. The Great Old lichtte namelijk recentelijk op een optie in zijn contract, waardoor hij nu tot medio 2019 vastligt.

In principe mag Owusu, met 11 goals de topschutter van de ploeg niet vertrekken. Een vertrek van Owusu zou waarschijnlijk bovendien niet goed vallen bij de achterban. Owusu maakte zich onlangs namelijk ongekend populair bij de fans door met twee goals verantwoordelijk te zijn voor een 2-0 zege op buurman en rivaal Beerschot-Wilrijk.

Owusu kwam in het seizoen 2010/11 al eens uit voor Cercle, toen hij werd gehuurd van moederclub Sporting Lissabon. Hij was toen zes keer trefzeker in 37 optredens.

Lees ook: Haalt Vercauteren ex-speler van Racing Genk terug naar België?