'Wenger wil nog niet stoppen: nieuwe Premier League-klus of rentree in Frankrijk'

'Wenger wil nog niet stoppen: nieuwe Premier League-klus of rentree in Frankrijk'

Gepubliceerd: vrijdag 20 april 2018 om 23:16vr 20-04-2018 om 23:16

Arsène Wenger kondigde vrijdag na 22 jaar zijn afscheid bij Arsenal aan, maar lijkt nog niet genoeg te hebben van het trainersvak. Volgens The Telegraph ligt Le Professeur nog altijd prima in de markt: AS Monaco en Everton zouden meer dan serieuze opties zijn voor de 68-jarige Fransman.

Wanneer Wenger terugkeert naar Monaco, waar hij tussen 1987 en 1994 al de leiding had, zou hij onderdeel kunnen worden van een trainersruil. De Portugees Leonardo Jardim is nu nog de baas in het prinsdom, maar staat volgens de Britse krant in de belangstelling van Arsenal. Jardim staat bekend om zijn voorliefde voor aanvallend voetbal en het opleiden van jongtalent, waarmee hij uitstekend in de profielschets van Arsenal past.

Wenger zou echter ook aan de slag kunnen bij Everton, waar hij in de persoon van Farhad Moshiri een oude bekende kan treffen. De Iraniër was enige tijd aandeelhouder bij Arsenal, maar werkt inmiddels bij Everton. Sam Allardyce, de huidige trainer van The Toffees, heeft een doorlopend contract, maar het is nog maar de vraag of Big Sam deze uit gaat dienen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws